Make your own free website on Tripod.com
<- terug

De Gruffalo

De Gruffalo is een poppenvoorstelling, voor peuters, op de vloer gespeeld, naar het prentenboek van Julia Donaldson. Na de voorstelling spelen we met de kinderen een spel. "Wie is het slimste dier van het bos? De Slang, de Vos, de Griezelige Gruffalo, Of is het soms de kleine muis?"
Tijdsduur: ca. 30 minuten

Hans de Sukkel

Hans de sukkel is een stokpoppenvoorstelling, voor 4-9 jarigen, vanuit de poppenkast gespeeld. Een modern sprookje over pesten en gepest worden en echte vriendschap. "De mooie prinses zoekt een vriend om mee te trouwen, wie zal ze kiezen? De stoere jongen, de jongen die zo verbluffend goed kan rappen of de jongen die door iedereen Hans de Sukkel wordt genoemd?"
Tijdsduur: ca. 40 minuten

Het Cadeau

Het Cadeau, een Sinterklaasvoorstelling voor 3-8 jarigen, is een spannend Sinterklaasvoorstelling vanuit de kast met Zwarte Piet in de hoofdrol "De gemene heks heeft een hekel aan Sinterklaas en het Sinterklaasfeest, daarom verzint ze een list om de Sint voor altijd te laten verdwijnen. Gelukkig weet Piet dit verhaal tot een happy end te brengen"
Tijdsduur: ca. 30 minuten
Groep 3 van De Willibrordschool
De heks met Sinterklaas

Tovenaar, Toeter en de Boef in : De Gestolen toverdrank

Is een betoverende voorstelling met handpoppen, vanuit de kast gespeeld. Tovenaar heeft een nieuwe magische drank gebrouwen. Toeter, de tovenaarsleerling moet op deze toverdrank passen. Slimme boef weet de drank te stelen. Toeter zal al zijn tovernaarskunsten moeten gebruiken om de drank terug te krijgen. Uiteindelijk geeft Boef zich gewonnen en kan de verjaardag van Tovenaar toch nog gevierd worden.
Tijdsduur: ca. 40 minuten
De Boef & Toeter
Toeter,Ilse & Tovenaar

Het Gestolen Licht

is een voorstelling om helemaal in de Kerstsfeer te komen, vanuit de kast gespeeld. Een paar dagen voor Kerst komt de zon niet op en ook de maan en de sterren zijn verdwenen. Twee kinderen gaan op zoek naar het licht en brengen het terug zodat het Kerstfeest gevierd kan worden.
Tijdsduur: ca. 20 minuten